Erzsébet Fürdő Zrt.

Nike Ryz 365 White Size 7, Nike Ryz 365 White Size 8 Nike Ryz 365 White Size 7, Nike Ryz 365 White Size 8

Tel: 30/964-0013

E-mail: erzsebetfurdo@erzsebetfurdo.hu

Web: www.erzseberfurdo.hu

 

Szervezet bemutatása:

Erzsébet Fürdő Egészségközpont mára Miskolc legátfogóbb szolgáltatását nyújtó magán-egészségügyi intézményévé vált: tevékenységünk a privát járóbeteg szakrendeléstől, a prevenciós szűrővizsgálatokon át az alternatív kiegészítő medicináig terjed. Jelenleg több mint 140 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Az Erzsébet Fürdő Komplex Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegőrző Központ 2010-ben nyitotta meg kapuit, mely 1000m2-en, 20 kezelőhelyiséggel, nemcsak a XXI. sz. orvostechnikai eszközeivel, és a hagyományokon alapuló különféle természetgyógyászati módszerekkel áll rendelkezésre, hanem 2012 tavaszán új járó-beteg szakrendelésekkel bővült a szolgáltatások palettája.

Központunk elsősorban konvencionális medicinával foglalkozik, melyben a legmodernebb és legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket, valamint a hagyományokon alapuló különféle természetgyógyászati módszereket ötvözve dolgozunk.

Célunk, elsősorban egy kezdeményezés arra, hogy az emberek egészségtudatosabban, és harmóniában éljék az életüket.

Napjainkban mindenki a boldogulását keresi, mindenki próbál túlélni, viszont kevesen tesznek nap, mint nap azért, hogy az életüket ne csak túléljék, hanem megéljék. Békében önmagukkal és a környezetükkel.

Hiszünk abban, hogy az egyetemes orvoslás, kiegészítve az alternatív terápiák nyújtotta lehetőségekkel, még hatékonyabban szolgálhatja az emberek egészségét. Nálunk lehetőség nyílik mind a két típusú egészségügyi szolgáltatás igénybe vételére, illetve azok ötvözésére.

Intézményünk kész arra, hogy fogadja Önt legyen akár gyermek, felnőtt vagy időskorú, biztosítással nem rendelkező, esetleg külföldi állampolgár.