KKV Klaszterház Magyar Vállalkozássegítő Zrt.

Tel:  30/370-0000

E-mail:  gyorgy.torok@klaszterhaz.hu

Web:  www.klaszterhaz.hu

 

Szervezet bemutatása:

A mikro-, kis- és középvállalkozások az alapja – mint minden országban – a lakosság foglalkoztatásának és a termelésnek. A piaci versenyben azonban nehezebben boldogulnak, mint a nagyvállalatok. A KKV Klaszterház Magyar Vállalkozássegítő Zrt-t azért hoztuk létre, hogy a vállalkozásoknak módot adjunk az összefogásra és az abban rejlő lehetőségek kihasználására.

A Klaszterház alap szolgáltatása a tagság részére a következőket foglalja magában: a tagokból klaszterek alakítása a lehetőségek és szükségletek figyelembe vételével. Munkatársaival, partner vállalkozásaival ellátja ezen klaszterek menedzsment tevékenységét, megszervezi az együttműködést. Gondoskodik a szükséges kiegészítő szolgáltatásokról. Ezek az egyéb szolgáltatások a vállalkozások munkáját könnyítik meg, hogy a cégvezetés tudja a saját termelő, szolgáltató tevékenységét végezni. A Klaszterház pedig főként a tagjaik közül hoz segítő vállalkozásokat.

A tagság érdekében a tömeg erejére építve alkuszik a piacon a partnerekkel a legmegfelelőbb árakért és szolgáltatásokért. – Itt a cégalapítástól a könyvelésen át a kommunikációs eszközökig, széles palettán szervezi és bonyolítja a tagság kiszolgálását.

A Klaszterház a résztvevők erejének integrálásával gazdaságilag hasznosítható eredmények kimunkálását teszi lehetővé. Enélkül a vállalatirányítás és működtetés területén elszigetelten nem tudnának sikeresen és hatékonyan terveket megvalósítani. A tagvállalkozások, cégek együttműködésükkel költségeket takarítanak meg, ezzel új lehetőségeknek teremtenek forrásokat.

Az összefogással stabilabb gazdasági kapcsolatokat alakítanak ki, melyek felhasználásával csökkentik kinnlevőségeiket. Olcsóbb és biztonságosabb beszerzéseket tesznek lehetővé. Új munkahelyeket hozhatnak létre, ezzel új vállalkozások létrehozását ösztönözhetik. Összességében növelve a régiójuk, és az ország versenyképességét.

A KKV Klaszterház Zrt. az alábbi területeken nyújtja szolgáltatásait tagjai részére:

- költségcsökkentés

- telekommunikáció - IT

- vállalkozásfejlesztés