Öko-Park Panzió Kemping és Kalandpark

Nike Ryz 365 White Size 7, Nike Ryz 365 White Size 8 Nike Ryz 365 White Size 7, Nike Ryz 365 White Size 8

Tel:  36/352-201; 30/386-4248

E-mail:  info@oko-park.hu

Web:  www.oko-park.hu

 

Szervezet bemutatása:

Az Öko-Park Panzió, Kemping és Kalandpark Egertől 10 km-re Szarvaskőn, a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik.

Az Öko-Park Panzió 13 szobájában összesen 35 fő számára kínál kényelmes és egészséges elhelyezési lehetőséget.    A szálló és az aktív  pihenés fellegvára, mely egész évben kirándulásra és kalandra csábít.

Az Öko-Park Kempingje az ADAC minősítése szerint Európa 400 legszebb kempingje közé tartozik.

Európai Ökocimke, valamint a Magyar Szállodaszövetség Zöld szálloda minőségbiztosítási elismerésének büszke képviselője.

Üdülési csekk, Bankkártya, Szép-kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely.

 

Termék(ek) vagy szolgáltatás(ok) bemutatása:

 

Az Öko-Park Panzió allergénmentes környezetben, szubalpin klímával, bababarát szolgáltatásokkal, kalandparkkal, változatos élővilággal, védett növényekkel a Szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében várja a hegyek, kristálytiszta levegő és a természet szerelmeseit.

Az ország egyetlen aerobiológusa által bevizsgált terület, mely tanúsítványa igazolja a terület alacsony allergénterhelését és jótékony hatását az allergiás és asztmás betegek számára.

A panzió és a kemping teljes területén szelektíven gyűjtjük a hulladékot. A panzió épületében természetes, helyi alapanyagokból épített szauna áll az egész napos kirándulásban elcsigázott Vendégek rendelkezésére. Előzetes egyeztetés után lehetőség van masszázsra, kerékpárbérlésre, valamint túravezetést is biztosítunk.