Csatlakozás a "Fenntartható Fogyasztás" Fogyasztói Klubhoz

Nike Ryz 365 White Size 7, Nike Ryz 365 White Size 8 Nike Ryz 365 White Size 7, Nike Ryz 365 White Size 8
„Fenntartható Fogyasztás”  Fogyasztói Klub
 
A térség tudatos vásárlóinak kínál klubtagságot az ÉMFF Alapítvány és a NAUTILUS Klaszter
Az Észak-Magyarország Flórája Faunája Alapítvány a tavalyi Föld Napján indította el klaszter kezdeményezését. A klaszter egy gazdaságfejlesztési eszköz, jelen esetben egy olyan piaci szereplőkből, vállalkozásokból, oktatási-képzési intézményekből, kutatóhelyekből, és egyéb támogató szervezetekből álló csoport, amely a fenntartható életmód termékek értékesítésének növelése érdekében egységesen lép fel, forrást és szervezeti formát biztosít. A NAUTILUS Fenntartható Életmód Klaszter célja a fenntartható életmódhoz szükséges termékek és szolgáltatások piacra jutásának elősegítése. A klaszter a gyártók és szolgáltatók mellett a tudatos vásárlókra is figyelmet fordít, hiszen a jövő termelésének az ő igényeikhez kell igazodnia.
 
VÁRJUK TUDATOS VÁSÁRLÓK JELENTKEZÉSÉT, akik szívesen csatlakoznának egy, a fenntartható életmódot a gyakorlatban megvalósítani kívánó „Fenntartható Fogyasztás” Fogyasztói Klubhoz.
A klub tervezett tevékenységei: a térség tudatos vásárlóinak folyamatos tájékoztatása a fenntartható életmóddal, fenntartható fogyasztással kapcsolatos hírekről, tippekről, termékekről, szemléletformáló kezdeményezésekről és eseményekről, részvétel a fenntartható fogyasztásra irányuló kutatásokban, felmérésekben. A klubtagság kötelezettségeket nem jelent és díjmentes. A klubtagok bármikor kiléphetnek. A klubtagok adatait harmadik személynek nem adjuk át, csakis és kizárólag a hozzájárulásuk esetén.
A klubon belüli kapcsolattartás egyrészt e-mailen keresztül másrészt személyes találkozókon keresztül valósul majd meg.
 
Feliratkozás klubtagságra e-mailben: emff.alapitvany@upcmail.hu 
Első klub összejövetel időpontja és helyszíne: 2012. június 09. szombat 15:00,
Erzsébet Fürdő (Miskolc, Erzsébet tér 4.)
A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
További információ: Tel.: 06 30 / 374-5465; E-mail: emff.alapitvany@upcmail.hu
 
Csatlakozzon online a "Fenntartható Fogyasztás" Fogyasztói Klubhoz:
Image CAPTCHA
Írja be a képen látható ellenőrző kódot.