ECOHOMO Kft.

NAUTILUS Fenntartható Életmód Klaszter
Klasztertag profilja

ECOHOMO Kft.

Tel:  70/318-7017
E-mail:  lorina@t-online.hu
Web:  www.ecohomo.hu

Szervezet bemutatása:

A 2009. december 15.-én bejegyzésre került (korlátolt felelősségű) társaság, az 5 alapító tag egyetértésével a következőket tekinti küldetésének:

  • A társaság megalakításakor Rudolf Steiner társadalmi hármas tagozódásának alapelveit veszi alapul. Döntéseinkben és cselekedeteinkben a szellem területén a szabadság, a jogén az egyenlőség a gazdaságén a testvériség eszméjét kívánjuk érvényesíteni.
  • Alapelvünk szerint az önmagáról és másokról gondoskodó, cselekedeteiben és gondolataiban szabad ember képes olyan közösséget alkotni, amely képes hosszú távon biztosítani az önfenntartó fejlődést a társadalom bármely szintjén: család, iskola, gazdasági társulás, alkotóközösség, nemzet.
  • A Társaság alapításának és működésének elsődleges célja, hogy anyagi és szellemi javakkal segítsük térségünkben a steineri pedagógia megerősödését, amely felelősséget vállal a jövő nemzedékéért, gyermekeink egészséges fejlődésének biztosításával. Céljaink között szerepel a működési területeink hosszú távú gazdasági növekedése, a társaság és az általa támogatott közösség szociális stabilitása, a környezetvédelem, az alkotó, gondoskodó ember támogatása: a természeti, emberi erőforrások fenntartható művelése, alapelveink szerint működő gazdasági társaságokkal való partneri viszony kialakítása.
  • Vállalkozásainkat elsősorban térségünkben olyan személyek, közösségének bevonásával kívánjuk magvalósítani, amelyek maguk is alapelveink szerint, vagy azokat tiszteletben tartva működnek
  • Termékeink minőségét és szolgáltatásaink jellegét, mindenkor Rudolf Steiner szellemiségéhez, illetve a gyermeket mindenkor elsődleges értéknek tartó szemlélethez igazodva kívánjuk kialakítani.

Zsongó Hárs Kisvendéglő

Programok: KÉZMŰVES VÁSÁR az udvaron, KECSKETEJ SZAPPAN KÉSZÍTÉS
Boltunkban folyamatosan bővülő választék mellett kínálunk többek között mosódiót, gabonamalmot, levendula és tönkölypárnát...
Emeleti részünkön gyereksarok és beszélgetéseknek helyet adó tér várja kedves vendégeinket.

Termék(ek) vagy szolgáltatás(ok) bemutatása:

kecsketej szappan készítés, mosódió, gabonamalom, levendula és tönkölypárna, fából készült kádak...