dr. Trunkos Anita Krisztina


Tel: +36705053034

E-mail: trunkos@freemail.hu

Web: https://www.facebook.com/pages/DIY-or-buy/141164832719006

 

Szervezet bemutatása:

Gyermekkorom óta élénken érdeklődök a különféle kézműves technikák és egyéb, kreativitást igénylő tevékenységek iránt. Jelenleg adószámos magánszemélyként hulladékok kreatív újrahasznosításával foglalkozok elsősorban.

Célom a figyelemfelhívás társadalmunk pazarló mivoltára, az újrahasznosítás környezetvédelmi hatására, az újrahasznosítható hulladékok körére, az alkotás örömére.  Tevékenységemet „DIY or buy” fantázianéven folytatom, ezzel is arra buzdítva mindenkit, hogy kreatívan, saját kezűleg próbálkozzon meg újrahasznosított tárgyak készítésével. Akinek pedig nem sikerül, vagy nem érez hozzá kellő elszántságot, újrahasznosított termékeim megvásárlására is biztosítok lehetőséget.

Termékeim elsősorban különféle, már kidobásra szánt alapanyagokból készülnek. Fontosnak tartom az így elkészített tárgyak folyamatos bemutatását, ezért DIY or buy Facebook oldalamon ill. kiállításaimon a legújabb alkotásaimat mutatom be. Emellett vállalom kreatív workshopok tartását iskoláknak, munkahelyi kollektíváknak és baráti társaságoknak is. Újrahasznosított termékeim megrendelhetők, megvásárolhatók.

DIY or buy:
https://www.facebook.com/pages/DIY-or-buy/141164832719006

BRESLO kirakat:
http://www.breslo.hu/DIYorbuy/shop

Termék(ek) vagy szolgáltatás(ok) bemutatása:

Az újrahasznosítás jegyében mint „ökoműves” készítem termékeimet. Fő alapanyagaim: PET palackok, műanyag flakonok, csomagolóanyagok, szövetmaradékok, megunt könyvek, kutyatáp zsákja, sörnyitófül, régi adathordozók és minden menthető hulladék. Mindezekből használati tárgyakat, ékszereket és játékokat készítek.

Az újrahasznosítás megismertetése és széleskörű terjesztése érdekében workshopok tartását vállalom egyéni vagy kiscsoportos foglalkozás keretében.