LAKÁSTREND 2012 MILLENÁRIS 'B' CSARNOK, 2012. MÁRCIUS 2-4.

2012. március 2.

A megújulásának újabb állomásához érkezett, 15 éves LAKÁSTREND Kiállítás 2012-ben minden tekintetben frissít. Kiállítóink rugalmas térigénye, a kortárs design, a szofisztikált luxus párhuzamos bemutatása azt indokolja, hogy új helyen, a MILLENÁRIS PARK 'B' Csarnokában várjuk látogatóinkat!

Ahogyan azt az elmúlt másfél évtized tapasztalata bebizonyította, az évről évre megrendezett LAKÁSTREND kiállítás nem csupán a vásárlók és a laikus érdeklődők tájékozódását segíti, de a szakemberek számára is jelentős információs csomópontként működik.

A Lakástrend 2012 tavaszán, a TREND BANG keretein belül megrendezésre kerülő 3 napos eseményén a legfontosabb lakberendezési kiállítók mellett a kortárs design hazai krémje is bemutatkozik. Régiónk leginkább figyelemreméltó nemzetközi formatervezés újdonságai mellett, a hazai divattervezők, iparművészek, tájépítészek és gasztro-design szakemberek alkotásaiból rendezett tárlatok betekintést nyújtanak az itthoni műhelyek munkájába is!

Ahogyan azt már 11 éve megszokhattuk a LAKÁSTREND elválaszthatatlan része a madeinhungary tárlat, melynek elsődleges célja, hogy teret biztosítson azoknak a hazai formatervezőknek, iparművészeknek, akik önnálló designerként fejlesztik a lakáskultura tárgykörébe tartozó egyedi és kisszériában gyártható bútoraikat, kiegészítô tárgyaikat, lakástextiliáikat. 

A tárlat kiemelt eseménye "Év Ékszere 2012" díj odaítélése, különleges újdonsága pedig a 2012-ben az International Visegrad Fund jóvoltából megvalósuló meed (Meeting of European and Central Eastern European Designers), amely a visegrádi négyek feltörekvő design innovációiból mutat be példákat. Hosszú távú célja, hogy találkozási pontja és együttgondolkodási műhelye legyen a közép-európai régió feltörekvő tehetséges designereinek és szakmai szervezeteinek.