Míves Manufaktúra Kft.


Tel: 70-946-9450
E-mail: info@mivesszappan.hu
Web: http://naturszappanok.hu


Szervezet bemutatása:

Térj vissza a természet világába Te is!

Bőrproblémáid vannak, vagy csak egyszerűen kényeztetni szeretnéd magad? Akkor nálunk jó helyen jársz, kényeztesd magad tejben-vajban :)

Küldetés: Térj vissza a természet világába Te is!

Azt szeretnénk, ha minél több ember fedezné fel újra a vegyszermentes tisztálkodás élményét és ezáltal az egészségesen természetes szépséget J

Szárít a tusfürdőd vagy a szappanod? Cseréld le és kényeztesd magad tejben - vajban! Kecsketejes szappanok a legnagyobb választékban!

Általános információk: Kizárólag természetes növényi alapanyagokból, teljes értékű farm kecsketej hozzáadásával kézzel készített egyedi szappanok, amelyek természetes színezékekkel, gyógynövényekkel és 100%-os tisztaságú illóolajokkal ápolják és gyógyítják a bőrödet.
A kecsketejből készült szappanjaink használata ajánlott érzékeny és száraz bőrűeknek, ekcémásoknak, pattanásos bőrűeknek, valamint mindazoknak, akik szeretik a természetes alapanyagú kozmetikumokat.

A kecsketejben található ásványi anyagok megegyeznek a bőr védőrétegében található anyagokkal, így a belőle készült szappanok mindennapi használatra ajánlottak, mert nem szárítják a bőrt. Előnyös tulajdonsága a kecsketejet tartalmazó kozmetikumoknak még, hogy lúgos kémhatásúak, így visszaállítják a bőr normál pH értékét.


Termék(ek) vagy szolgáltatás(ok) bemutatása:

Kecsketejes szappan és natúrkozmetikum manufaktúra.