Miskolci Likőrgyár Zrt.

Tel: 20/957-0621

E-mail: info@miskolcilikorgyarrt.hu

Web: www.miskolcilikorgyarrt.hu

 

Szervezet bemutatása:

A Miskolci Likőrgyár Zrt ősét 1916-ban alapították meg a borsodi megyeszékhelyen, s ettől az időponttól kezdve nem hiányozhatnak a cég által palackozott tüzes és zamatos italok egyetlen ünnepre terített asztalról sem.
Cégünk eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.
A Miskolci Likőrgyár Zrt.-nél 1999-ben kezdtük el gyártani a Lillafüredi ásványvizet, mely magában foglalja a Bükk hegység karsztvidékének ásványi anyagait és kristálytiszta levegőjét. Elismert, természetes ásványvíz, mely kedvező összetételével üdítően frissítő hatást nyújt.
A 2004-ben létrehozott Prekop Pálinkafőzdében célul tűztük ki a hungaricumként elismert kiváló magyar pálinka készítését és megismertetését a fogyasztókkal. A Prekop Pálinkák elkészítése során csak a legérettebb, legzamatosabb, kézzel válogatott gyümölcsöket dolgozzuk fel, a lehető legmodernebb technológiai eszközök segítségével. Ezek a prémium kategóriás pálinkák exkluzív megjelenésükkel és kiváló minőségükkel egyre inkább bővítik az igényes pálinkafogyasztók táborát. Vállalatunk 2006-ban jelent meg a bio pálinkákkal, melyek alapanyagait az ökológiailag ellenőrzött Aggteleki Nemzeti Park területéről szállítjuk.
A Miskolci Likőrgyár számára fontos, hogy minőségi termékeket és szolgáltatást nyújtson a fogyasztóinak, ezért termék előállítási és forgalmazási tevékenységünket a kiépített HACCP és ISO 9001-2008 rendszer előírásainak szigorú betartása mellett végezzük. Vevőink igényeinek megfelelő termék és szolgáltatás nyújtását a hatékony menedzsment rendszerünk garantálja.
Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít a vevői igények egyre magasabb szintű kielégítésére, a kiváló minőségre és a szervezeti fejlesztésre. A szervezeti kiválóság megvalósítása érdekében tett lépéseinek szakmai elismeréseként a Miskolci Likőrgyár Zrt. a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj 2011 díjazott vállalkozásai közé került. Társaságunk vezetését a díj elnyerése a szervezeti folyamatok további tökéletesítésén keresztül a vevőink változó igényeinek mind magasabb szintű, minőségi kielégítésére ösztönzi.

 

Termék(ek) vagy szolgáltatás(ok) bemutatása:

Biopálinkák gyártása.