ROCK OIL Kft. - Erzsébet Fürdő Alternatív Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegőrző Központ

NAUTILUS Fenntartható Életmód Klaszter
Klasztertag profilja

ROCK OIL Kft. - Erzsébet Fürdő Alternatív Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegőrző Központ

Tel:  30/9555-439
E-mail: erzsebetfurdo@erzsebetfurdo.hu
Web:  www.erzsebetfurdo.hu

Szervezet bemutatása:

Központunk elsősorban alternatív medicinával foglalkozik. A legmodernebb és legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket és a hagyományokon alapuló különféle természetgyógyászati módszereket ötvözve, dolgozunk. Célunk, elsősorban egy kezdeményezés arra, hogy az emberek egészségtudatosabban, és boldogabban éljék az életüket. Figyeljenek magukra, környezetükre, gyermekeik, szüleik testi-lelki jólétére.
Napjainkban mindenki a boldogulását keresi, mindenki próbál túlélni, viszont kevesen tesznek nap, mint nap azért, hogy az életüket ne csak túléljék, hanem megéljék. Igazi harmóniában, békében önmagukkal és a környezetükkel. Szinte egyáltalán nem figyelünk az egészségünkre, sosem pihenünk.
Ez a hely nem csak azoknak lehet megoldás, akik betegek, hanem azoknak is, akik úgy érzik, valami nincs rendben. Ide azokat az embereket is várjuk, akik szeretnének változtatni az életmódjukon, vagy csak szeretnének feltöltődni, megismerkedni olyan módszerekkel, amikkel egyszerűbbé, könnyebbé és boldogabbá tudják tenni az életüket. Akiknek szándékukban áll egészségesen táplálkozni, esetleg fogyni, de elvesztek a diéták útvesztőiben.
A természet egy csoda és mindenre kínál megoldást, csak fel kell ismernünk azt.
A gyógyászat területén található többek között, egy 80m2-en kialakított Egészség Sziget nevű bio bolt, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő táplálék kiegészítőket, bio élelmiszereket, tisztító szereket, kozmetikumokat és ezoterikus kellékeket. Az épületben 18 kezelő és rendelő található. A diagnosztikai gépek használatával segítünk feltérképezni az Ön jelenlegi állapotát. Feltárni, az esetleges fennálló problémák okait és természetesen sokrétű lehetőséget biztosítunk az egészség fenntartására és a gyógyulásra.
Nagyon fontos számunkra a betegségek kialakulásának megelőzése. Ezért terveink között szerepel a következő évtől, különböző szűrések bevezetése a Gyógyászati Központba. Pl: mell-szűrés, melanoma-szűrés, vérvétel, stb.
Az épületben többek között megtalálható még három előadóterem, ahová különféle témájú előadásokat, tanfolyamokat szervezünk, és egy sókabin, ami nagyon sok asztmás, és allergiás felnőttnek és gyermeknek hozhat javulást. Ide kisgyermekes csoportokat is várunk.
Kitűnő orvosaink és természetgyógyászaink, mindenben az Önök rendelkezésére állnak, legyen szó a már meglévő problémák kezeléséről, megelőzésről vagy akár csak egy konzultációról.

Termék(ek) vagy szolgáltatás(ok) bemutatása:

•    Egészség Sziget Biobolt (Miskolc legnagyobb árukészletével és széles termékpalettájával várja a betérőket)
•    Bérelhető szakrendelők és kezelők.
•    Céges Egészségnapok szervezése.
•    Állapotfelmérő és Terápiás kezelések.
•    Előadások, tréningek, tanfolyamok.
Központunkban jelenleg is igénybe vehető szakrendelések: foglalkozás-egészségügy, reumatológiai, belgyógyászati szakrendelés. Hamarosan lehetőség nyílik: bőrgyógyászat, gyermekgyógyászat, urológia, nőgyógyászat, szemészet, fül-orr-gégészet, pulmonológia, ortopédia, ideggyógyászat, kardiológia, endokrinológia, vérvétel, kislabor, ultrahang és sonographia, manager szűrés.